Vahvistus Hoivan Business Control & Development – tiimiin

Job title: Business Control & Development

Company: Mehiläinen

Contract type: Full-time

Location: Helsinki

Application deadline: 17/11/2019

Published: 04/11/2019

Haluatko olla rakentamassa kestävästi kasvavaa liiketoimintaa sote -alan murroksessa? Haluatko ratkoa väestön kiihtyvän ikääntymisen tuomia haasteita luomalla kestäviä ja laadukkaita palveluratkaisuja alan johtavalla toimijalla? Oletko vahva tiimipeluri, joka nauttii itsensä haastamisesta ja jyrkästä oppimiskäyrästä?

Haemme vahvistusta tiimimme tekemämme ison yrityskaupan myötä. Mehiläisen Hoiva on johtava toimija Suomen ikäihmisten sekä erityisryhmien asumispalveluissa.

Tässä roolissa toimit liiketoimintajohdon aisaparina tuottamalla analyyseja ja raportteja sekä auttamalla jalkauttamaan muutoksia. Olet mukana integroimassa juuri ostettua yrityskauppakohdetta ja rakentamassa prosesseja sekä raportointia. Vastaat omien alueidesi tulosten analysoinnista sekä toiminnan kehittämisestä. Pääset osallistumaan yrityskauppakohteiden arvonmääritykseen. Olet suoraan liiketoiminnan ytimessä ja avaintekijä koko hoivan liiketoiminnan kannalta kriittisissä kehitysprojekteissa. Teet yhteistyötä ja ajat muutosta niin ylimmän johdon kuin muiden hoiva-alan konkarien kanssa.

Tämä on ideaalihomma analyyttiselle, uteliaalle ja hyvällä sosiaalisella silmällä varustetulle tyypille, joka näkee itsensä pidemmällä tähtäimellä rakentamassa tulevaisuuden kasvuliiketoimintaa merkityksellisellä sote/palvelusektorilla. Tehtävään haetaan työuran alkuvaiheessa olevaa tai useamman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI)
  • Analyyttisyyttä
  • Sosiaalista pelisilmää
  • Halua kehittää omia johtamistaitojasi
  • Kykyä ymmärtää linkki käytännön prosessien ja lukujen välillä
  • Kiinnostusta toimialaan ja liiketoiminnan kehittämiseen

Hakuaika on 1.11.-17.11.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuksen palkkatoiveineen sekä yliopiston arvosanat PDFmuodossa osoitteeseen: anni.iso-mustajarvi@mehilainen.fi.

Mehila?inen – Hoivan business control and development – tiimiin vahvistus