Trainee riskienhallintapalveluihin

Job title: Trainee

Company: PwC

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 28/04/2019

Published: 18/04/2019

Haluatko mukaan riskienhallinnan asiantuntijajoukkoomme rakentamaan menestystä asiakkaillemme ja meille? Haemme nyt joukkoomme tulevaisuuden lupauksia oppimaan, kehittymään ja kasvamaan kanssamme oman alansa huipuiksi.

Riskienhallintapalveluiden asiantuntijat auttavat asiakkaitamme monipuolisissa riskienhallintaan liittyvissä toimeksiannoissa. Näemme riskienhallinnan ennen muuta mahdollisuutena ja siksi toiminnassamme korostuu myös aina liiketoiminnallinen näkökulma. Haluamme olla mukana varmistamassa asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamista ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kasvattamista.

Olemme kokonaisvaltaista riskienhallinnan asiantuntijapalvelua tuottava asiantuntijaorganisaatio. Tunnemme kansainväliset viitekehykset, standardit ja parhaat käytännöt sekä hyödynnämme toimeksiantojemme tukena alan johtavaa teknologiaa sekä itse kehittämiämme ratkaisuja. Palvelumme koostuvat mm. data-analytiikasta, kyberturvallisuuspalveluista, väärinkäytösten torjunnan ja niiden selvittämiseen liittyvistä palveluista, järjestelmävarmennuksista, sisäisestä tarkastuksesta sekä yritysvastuuraportoinnista, vastuullisesta sijoittamisesta sekä ilmastonmuutoksen hallintaan liittyvistä palveluista. Laaja asiakaskuntamme koostuu sekä globaaleista että kansallisesti toimivista yksityisistä yrityksistä ja julkisista organisaatioista. Apunamme toimii myös PwC:n globaali asiantuntijaverkosto: kansainvälisyys onkin yksi voimavaroistamme.

Traineeden työtehtävät pitävät sisällään muuan muassa asiakastoimeksiantoihimme liittyviä sekä riskienhallintapalveluiden sisäisiä töitä seuraavasti:

 • riskienhallinnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä
 • tietojärjestelmistä saatavien tietojen analysointia
 • yleisten liiketoimintaprosessien sekä järjestelmäkontrollien tarkastamista
 • kyberturvallisuuteen liittyviä tehtäviä
 • väärinkäytösten torjuntaan ja selvittämiseen liittyviä tehtäviä sekä eettistä yrityskulttuuria tukevia tehtäviä
 • sisäisen tarkastukseen kuuluvia tehtäviä
 • ilmastonmuutokseen, vastuulliseen sijoittamiseen ja liiketoimintaan liittyviä tehtäviä
 • yritysvastuutietojen varmentamiseen, raportointiin ja tausta-analyyseihin liittyviä tehtäviä

Työtehtäväsi määräytyvät omaamiskokemuksesi ja suuntautumisesi perusteella.

Odotamme sinulta:

 • Aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta hankittua osaamista
 • Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
 • Laskentatoimen, tietojärjestelmätieteen, kyberturvallisuuden, tilastotieteen, tietojenkäsittelytieteen tai riskienhallinnan opintoja, jotka tukevat hyvin työssä menestymistä
 • Kyberturvallisuus- ja väärinkäytösten torjunnan palveluissa, sekä yritysvastuupalveluissa myös ympäristöjohtamiseen tai vastuulliseen sijoittamiseen (ESG) ja liiketoimintaan liittyvä aiempi työkokemus tai opinnot luetaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja oppia osaavassa asiantuntijatiimissämme huippuasiantuntijaksi, monipuoliset työtehtävät ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Lisäksi tarjoamme välittävän ja joustavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit, joilta saat tukea ja apua tiukan paikan tullen.

Trainee-kausi alkaa elokuussa 2019 ja kestää 4 kk. Harjoittelu on palkallista. Harjoittelun jälkeen voi olla mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinun olevan suoraselkäinen, ratkaisukeskeinen, myyntihenkisyyttä omaava ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Teemme työtä, jolla on merkitystä niin asiakkaillemme kuin yhteiskunnalle ja haluamme edistää tätä päivittäisessä työssämme.

Mikäli koet, että työtehtävät ja arvomme osuvat yhteen, hae osaksi huipputiimiämme!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.4.2019 tämän linkin kautta. 

Lisätietoja harjoittelusta antaa Timo Takalo, timo.takalo@pwc.com, p. 050 383 7786.

Saat lisätietoa riskienhallinnan palveluista täältä.