Private Equity Intern

Job title: Harjoittelija

Company: Juuri Partners

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 22/09/2017

Published: 05/09/2017

Juuri Partners Oy etsii harjoittelijaa.

Juuri Partners Oy on Juuri Rahasto I Ky pääomarahaston hallinnointiyhtiö. Juuri Rahasto I Ky on suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Hallinnointiyhtiö Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus, liiketoiminnan tuki sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Juuri Rahasto I Ky aloitti toimintansa maaliskuussa 2015 ja rahasto on sijoittanut tähän mennessä seitsemään kohdeyritykseen.

Harjoittelija tulee kiinteäksi osaksi Juuren tiimiä. Seitsemän sijoitusammattilaista odottavat uudelta kolleegaltaan avointa ja toimeen tarttuvaa asennetta, omatoimisuutta ja rohkeutta osana muuta tiimiä sekä palavaa kiinnostusta toimialaa kohtaan. Tapamme toimia on mutkaton mutta ammattimainen. Pääomasijoittaminen on jatkuvaa verkostoitumista ja työskentely edellyttääkin hyviä ihmissuhdetaitoja.

Työskentelyn aikataulut ovat vaihtelevia ja niistä sovitaan etukäteen Juuri Partnersin tarpeen ja harjoittelijan mahdollisuuksien pohjalta. Arviolta keskimääräinen työskentelyaika on n. 1 – 3 päivää viikossa mutta se voi vaihdella paljonkin emmekä halua olla esteenä valmistumisellesi. Kesäkaudella 2018 on mahdollisuus ajallisesti useamman kuukauden yhteinäisempään työskentelyyn erikseen sovitun mukaisesti.

Hakuaika päättyy 22.9.2017.

Hakemuksesta tulee selvitä riittävät taustatiedot, lyhyt kuvaus miksi työskentely pääomasijoitusalalla kiinnostaa ja mitä odotat työskentelystä Juuri Partnersissa. Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: samuli.sipila@juuripartners.fi

Lisätietoja liitteessä ja osoitteessa: www.juuripartners.fi

Harjoittelija Juuri Partners