Part-Time Assistant

Job title: Assistant

Company: Confido Capital

Contract type: Part-Time

Location: Helsinki

Application deadline: 24/09/2017

Published: 06/09/2017

Confido Capital etsii rahoituksen tai laskentatoimen korkeakouluopiskelijaa osa-aikaiseen assistentin tehtävään. Olemme suomalainen pankkiiriliike, joka etsii aktiivisesti erilaisia sijoituskohteita. Toimistomme sijaitsee Helsingin Viiskulmassa, osoitteessa Pursimiehenkatu 1 A 1.

Haemme tiimiimme uutta jäsentä, joka on innokas oppimaan uutta ja omaa dynaamisen ja oma-aloitteisen työotteen. Etsimämme henkilö viihtyy tiiviissä työyhteisössä ja kiireenkin keskellä. Olet toisen tai kolmannen vuosikurssin opiskelija. Aikaisempi kokemus back-office-tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista back-office-työtehtävistä, joihin kuuluvat erilaiset laskentatehtävät sekä hallinnon ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Assistenttina pääset tutustumaan alaan ja kehittämään osaamistasi osallistumalla tiiviisti erilaisiin prosesseihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja hakemuksesi yhteyshenkilöllemme Jukka Lång sähköpostiosoitteeseen jukka.lang@confidocapital.com 24.9.2017 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Confido Capital Assistant