Ostaja startup-yritykseen

Job title: Ostaja

Company: Fiksu Ruoka Oy

Contract type: Full-time

Location: Espoo

Application deadline: 20/01/2019

Published: 10/01/2019

Nopeasti kasvava startup hakee tiiminjäsentä vastaamaan ostoprosessista!

Haemme kahden hengen ostotiimiin kolmatta vahvistusta vastaamaan meidän päivittäisestä ostamisesta. Käytännössä vastuullasi tulee olemaan yhteydenpito meidän yli sadan nykyisen tavarantoimittajan kanssa ja ostotilauksien tekeminen heiltä. Lisäksi pääset mukaan uusien toimittajasuhteiden avaamiseen, mikä tarkoittaa mm. tapaamista toimittajan kanssa.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten osallistut aktiivisesti myös ostoon liittyvän analytiikan kehittämiseen ja ostoprosessin tehostamiseen ja optimointiin. Myös uusien tuotteiden perustaminen verkkokauppa-alustaamme sekä tuotteiden hinnoittelu kuuluu tehtäviisi. Lisäksi pienessä tiimissä pääset kehittämään asioita myös oman vastuualueen ulkopuolelta.

Kokemus ostamisesta ja neuvottelutilanteista ei ole välttämätöntä, mutta se lasketaan eduksi. Meidän ostaminen on hyvin analyyttistä ja ostopäätösten teko perustuu tarkkaan data-analyysiin ja tämän takia analyyttinen ajattelutapa on meidän ostamisessa ehdottoman tärkeää.

Jos olet analyyttinen, kunnianhimoinen ja sosiaalinen henkilö, joka nauttii neuvottelutilanteista ja haluat mukaan nuorekkaaseen sekä nopeasti kasvavaan startupiin, niin olet etsimämme henkilö!

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen toimittajasuhteiden hallinnan, oston analytiikan, digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisen saralla.

Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki ovat mukana yrityksen päätöksenteossa. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Pidämme äärimmäisen tärkeänä sitä, että kaikki tiimissä tietävät mihin suuntaan yrityksemme on menossa.

Meillä on lähtökohtana, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä annamme vastuuta ja autamme sinua kehittymään sekä etenemään!

Haemme ensisijaisesti täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan toimisto Espoon Otaniemessä. Aloituksen suhteen olemme joustavia, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitus onnistuu vaikka heti. Lisäkysymyksiä voi esittää matalalla kynnyksellä

toimitusjohtaja Juhani Järvensivulle (+358 50 402 1665, juhani.jarvensivu@fiksuruoka.fi) tai hankintajohtaja Julius Särkkälälle (+358 40 055 1666, julius.sarkkala@fiksuruoka.fi)

Hakemuksia toivotaan 20.1.2019 mennessä osoitteeseen juhani.jarvensivu@fiksuruoka.fi.

Ostaja_Fiksuruoka.fi_Tyopaikkailmoitus