Osa-aikainen analyytikko

Job title: Analyytikko

Company: Point Capital

Contract type: Part-time

Location: Helsinki

Application deadline: 16/07/2019

Published: 10/07/2019

Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen
Haettu tausta: 3.-5. vsk
Työaika: 0-38 h/vko, projektien mukaan joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: elokuussa 2019
Sijainti: Mannerheimintie 20 B, Helsinki, etätyömahdollisuus
Haku-DL: 16.7.2019

Point Capital on vuonna 2012 perustettu riippumaton yritys- ja rahoitusjärjestelyjen suunnittelija ja toteuttaja. Yritys tarjoaa ratkaisuja kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityskaupoissa, pääomajärjestelyissä, rakennejärjestelyissä sekä strategisessa neuvonannossa.

Point Capital etsii nyt osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin. Analyytikkona tehtäviisi kuuluvat mm. taloudellinen mallintaminen Excelillä, tiedon keruu ja jalostaminen, analyysien tekeminen, markkinatutkimus, tarjous- ja projektimateriaalien laatiminen, yhteydenpito eri tahoihin sekä tehtävät toimiston päivittäisten asioiden hoidossa. Tulet myös osallistumaan asiakkaiden tukemiseen yrityskauppaan tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyvän rahoitusjärjestelyn ratkaisemisessa. Analyytikon roolissa pääset osallistumaan yritys- ja rahoitusjärjestelyjen prosesseihin kokonaisvaltaisesti sekä vaikuttamaan työsi kautta projektien onnistumiseen osallistumalla esimerkiksi järjestelyjen rahoitusrakenteen ja kohteen taloudelliseen analyysiin. Työntekijänä odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, määrätietoinen ja aikaansaava.

Hakijalta odotetaan:
-Relevantteja opintoja (esim. KTM/DI, rahoitus/tuotantotalous) ja hyvää opintomenestystä
-Erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja
-Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
-Kiinnostusta rahoitusmarkkinoita kohtaan
-Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista
-Halukkuutta sitoutua vähintään vuodeksi osa-aikatyöhön, sekä joustavuutta työmäärän vaihdellessa projektien mukaan

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Aikaisempi työnkuvaa tukeva analyyttinen työkokemus
-Mahdollisuus sitoutua osa-aikatyöhön vuotta pidemmäksi aikaa

Tarjoamme sinulle:
-Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta jo opintojen aikana

Kiinnostuitko?

Lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi pdf-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 16.7.2019 täällä: http://apply.atalent.fi/point-capital-analyytikko-osa-aikainen-7-2019?utm_source=kyf&utm_medium=email. Kerrothan hakemuksessasi myös 1) milloin pystyt aloittamaan, 2) mihin asti olet valmis sitoutumaan osa-aikaiseen työskentelyyn ja 3) milloin suunnittelet lähteväsi vaihtoon, jos vaihto-opinnot ovat vielä tulossa.

Yritykseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.pointcapital.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti, puh. +358 40 750 8821, jenni.tontti[at]atalent.fi. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Point Capitalille.