Kisällejä

Job title: Kisälli

Company: Pwc

Contract type: Harjoittelija

Location: Helsinki / Suomi

Application deadline: 24/09/2017

Published: 06/09/2017

Etsimme kisällejä liikkeenjohdon konsultoinnin ja yritysjärjestelyiden tiimeihimme. Kisällinä pääset kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Harjoittelu on palkallista ja alkamisajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia harjoittelupaikkoja.

Tarjoamme kisällipaikkoja seuraavissa ryhmissämme: Consulting, Transaction Services, Corporate Finance, Delivering Deal Value sekä Deals Strategy. Voit halutessasi kohdistaa hakemuksesi suoraan tiettyyn ryhmään sekä kertoa toiveajankohtasi kisälliharjoittelulle mainitsemalla näistä hakulomakkeen “viesti”-kentässä. Tehtävät vaihtelevat sen mukaan, missä tiimissä tulet työskentelemään, mutta kaikissa tiimeissä pääset mukaan todellisiin projekteihin ja oppimaan huippuammattilaisilta.

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea kisällipaikkaa sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen kisälli meille. Kerro myös, mitä odotat käytännön työskentelyltä PwC:llä ja millaiset tehtävät sinua ensisijaisesti kiinnostavat.

Hae tästä!