Kesäanalyytikko

Job title: Kesäanalyytikko

Company: Solidium Oy

Contract type: Summer Intern

Location: Helsinki

Application deadline: 27/01/2019

Published: 08/01/2019

Solidium Oy etsii aloitekykyistä ja osaavaa kesäanalyytikkoa touko-elokuuksi 2019. Toivomme sinun olevan opinnoissaan kiitettävästi menestyvä vähintään toisen vuosikurssin rahoituksen tai tuotantotalouden opiskelija. Hallitset sujuvan suomen ja englannin kielen, ruotsin kielen taito on etu. Osaat käyttää sujuvasti Microsoft Office -ohjelmia (PowerPoint, Excel, Word), omaat sujuvat kirjallisen viestinnän taidot ja sinulla on hyvät tiedot tilinpäätösanalyysistä ja arvonmäärityksestä. Aiempi työkokemus investointipankkitoiminnasta, varainhoidosta, konsultoinnista, tilintarkastuksesta, liiketoiminnan kehittämisestä tai osakeanalyytikkona toimimisesta on hyödyksi. Työntekijänä olet analyyttinen, keskusteleva ja tarpeen mukaan joustava. Olet kiinnostunut yleisesti taloudesta ja sijoitustoiminnasta.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaisiin pörssiyhtiöihin ja ammattimaiseen omistajuuteen. Kesäanalyytikon työ sisältää mm. Solidiumin omistamien yhtiöiden seurantaa, yhtiö- ja toimialaanalyysejä ja projekteihin osallistumista mm. esityksiä ja laskelmia laatimalla. Osallistut myös Solidiumin vuosikertomuksen laatimiseen. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaavat Ilkka Tawast, 010 830 8911 ja Jesse Väisänen, puh. 010 830 8908. Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen inka.virtanen@solidium.fi 27.1.2019 mennessä. Liitä hakemukseen ansioluettelo sekä opintorekisteriote.

Solidium kesa-analyytikko 2019