Osa-aikainen analyytikko

Job title: Analyytikko

Company: Hartwall Capital

Contract type: Part-time

Location: Helsinki

Application deadline: 31/07/2020

Published: 15/06/2020

Hartwall Capital etsii osa-aikaista analyytikkoa

Hartwall Capitalin sijoitustiimi etsii analyytikkoa syksylle 2020 ja keväälle 2021

  • Sinulla on 1–2 vuotta korkeakouluopintoja jäljellä ja opiskelet pääaineena rahoitusta, kansantaloutta tai tuotantotaloutta. Sinulla on kiitettävä akateeminen tausta, aito kiinnostus sijoitustoimintaa kohtaan ja vahvat analyyttiset kyvyt. Hallitset sujuvasti suomen kielen ja ymmärrät ruotsia. Aikaisempi konsultointi- tai investointipankkikokemus katsotaan eduksi.
  • Osa-aikaisena analyytikkona Hartwall Capitalilla sinulla on mahdollisuus osallistua sijoitustoimintaan sekä päivittäiseen analyysityöhön. Työskentelet yhdessä sijoitustiimin kanssa, jonka ohella kykenet ottamaan myös itsenäistä vastuuta erilaisista sijoitustoimintaan liittyvistä analyysiprojekteista.
  • Etsimme osa-aikaista analyytikkoa töihin elokuusta joulukuuhun 2020 sekä keväälle 2021 tammikuusta alkaen. Työajat ovat joustavat, mutta kuitenkin vähintään 20 tuntia viikossa. Huomioiden vallitseva COVID-19 tilanne, etätyöskentely on myös soveltuvin osin mahdollista.

 

Hakuohjeet

Pyydämme lähettämään hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi sähköpostitse Karen Granvikille osoitteeseen karen.granvik@hartwallcapital.fi viimeistään 31.7.2020. Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Alexander Tallberg, puh. (09) 6818 5612 tai alexander.tallberg@hartwallcapital.fi.