Harjoittelijoita liikkeenjohdon konsultointiin

Job title: Harjoittelija

Company: Spring Advisor

Contract type: Työharjoittelu

Location: Helsinki

Application deadline: 24/04/2019

Published: 03/04/2019

Etsimme opintojen loppuvaiheessa (3.-5. vsk) olevia harjoittelijoita toimistollemme Helsingin keskustaan. Harjoittelun ajankohta voi sijoittua syksylle 2019 tai keväälle 2020. Tarkka ajankohta ja kesto sovitaan joustavasti. Harjoitteluohjelma on meille tärkeä rekrytointikanava vakituisille konsulteille.

Spring Advisor

Spring on konsulttiyritys, joka neuvoo pääasiassa suomalaisten suuryritysten ylintä johtoa ja omistajia merkittävissä strategisissa ja taloudellisissa kysymyksissä. Erityispiirteemme toimialalla on strategian, yritysjärjestelyiden ja operatiivisen tehostamisen, rahoituksen sekä analytiikan ja mallinnuksen yhdistävä neuvonanto. Toinen erityispiirteemme on kulttuuri, johon kuuluu toisaalta vapaus mm. työaikojen, -tapojen ja -paikan suhteen, mutta toisaalta myös suuri vastuu omasta ja tiimin työstä, oma-aloitteisuus sekä tinkimätön suoritustaso ja oppiminen.

Mitä?

Springillä työskentelet osana 2-4 hengen projektitiimiä. Työnkuvaasi kuuluu ongelmanratkaisua, liiketoiminta- ja markkina-analyysien laatimista, analytiikkaa ja taloudellista mallintamista, laskelmien ja esitysmateriaalien laatimista suomeksi tai englanniksi sekä niiden esittämistä ja raportointia asiakkaille. Työmme on projektiluontoista, mikä vaatii ajoittain joustavuutta.

Oleellista työssämme on luonteva numeroiden käsittely, kyky loogiseen ongelmanratkaisuun, kiinnostus laajoja liiketoiminnallisia kysymyksiä kohtaan, vahva halu kehittää itseään ja yhtiötämme sekä tehdä parasta mahdollista laatua. Etsimämme hakija voi tulla monenlaisista koulutus- ja työtaustoista.

Miksi?

Laaja-alainen oppiminen: opit yhdistämään strategiaa, rahoitusta, analytiikkaa ja mallintamista sekä operatiivisen toiminnan kehittämistä monenlaisten ylimmän johdon kysymysten ratkaisemisessa

Vaativat asiakkaat: asiakaskuntamme koostuu yksityisestä sektorista miljardiluokan pörssiyhtiöistä pk-yrityksiin, pääomasijoittajista sekä julkisesta sektorista

Vapaus ja vastuu: pyramidin pohjalla oleminen on kokemus, jota emme tarjoa

Miten?

Lähetä hakemus suomeksi tai englanniksi Ville Sailakselle (ville.sailas@springadvisor.fi) 24.4.2019 mennessä. Liitä hakemukseen CV sekä opintosuoritusote. Mainitse myös toivottu alkamisajankohta. Lisätietoja saa Villeltä sähköpostilla, soittamalla +358 40 5813 953 tai lähettämällä viestiä LinkedIn:ssä.

Spring Advisor – Harjoittelijoita liikkeenjohdon konsultointiin