Harjoittelija instituutiovarainhoidon kansainväliseen myyntiin

Job title: Harjoittelija instituutiovarainhoidon kansainväliseen myyntiin

Company: Evli

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 08/11/2020

Published: 14/10/2020

Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Onko pääaineenasi rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, markkinointi tai tuotantotalous? Haluatko saada arvokasta työkokemusta monipuolisesta tehtävästä kansainvälisen myynnin tiimissä?

Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-30.4.2021 Instituutiovarainhoidon myyntitiimissämme, jonka asiakkaita ovat muun muassa eurooppalaiset yhteisöt. Harjoittelujakso on Helsingin toimipaikassamme ja harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisia uusia näkökulmia työhön sekä kehittää omaa ammattitaitoaan. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Tiimi
Kansainvälisen myynnin tiimi on osa Evlin laajaa myyntiorganisaatiota. Tiimi palvelee kansainvälisiä ammattimaisia sijoittaja-asiakkaitaan Helsingissä sekä laajasti Euroopassa yhteistyökumppaneiden avulla. Tarjoamme asiakkaille Evlin sijoitusrahastoja.

Tehtävä
Analyytikkoharjoittelijan monipuoliset tehtävät jakautuvat sekä asiakasrajapinnassa tapahtuviin että myynnin tukena oleviin analyyttisiin tehtäviin. Työtehtävät sisältävät muun muassa myyntimateriaalien laatimista, asiakasrekisterin ylläpitoa ja asiakastapaamisiin osallistumista. Lisäksi tehtävänä on yritysdatan keräämistä tietokantaan ja niiden analysointia myynnin tueksi. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen. Lisäksi odotamme:

  • Aitoa kiinnostusta sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista
  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja (Excel, VisualBasic tai muu vastaava sekä PowerPoint)
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (ruotsin-, ranskan-, espanjan-, saksan tai italian kielen taito katsotaan eduksi).
  • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta

Tarjoamme

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi
  • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen.

Haku ja rekrytointiprosessi

  • Lähetä CV, opintorekisteri sekä vastaukset hakulomakkeen kysymyksiin viimeistään 8.11.2020
  • Hakemusten käsittely alkaa hakuajan päätyttyä
  • Jatkoon päässeet hakijat vastaavat videokysymyksiin, joiden pohjalta edelleen valitut kutsutaan marras-joulukuussa käytäviin haastatteluihin.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa!

Linkki ilmoitukseen: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1706/job?site=9&lang=FI&validator=1a2fa8911e85e0ee7dbb1fd21564eb87&job_id=p27

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisestä myyntitiimistä vastaava Petter von Bonsdorff, p. +358 40 540 4100, 15.10. kello 15.00-16.00, 21.10. kello 10.00-12.00, 30.10. kello 13.00-15.00 ja 5.11. kello 14.00-16.00. Tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse petter.bonsdorff@evli.com. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Anne Juvonen p. +358 40 574 7674 anne.juvonen@evli.com.

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evli on yksi suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Tämän tunnustuksen saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin päässeet niistä sadoista suomalaisista organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Evlin hallinnoitavana on 12,9 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 6/2020). Evli-konsernin oma pääoma on 71,8 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,3 prosenttia (30.6.2020). Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Harjoittelija kv.myynti