Fund Administration Trainee

Job title: Fund Administration trainee

Company: CapMan

Contract type: Part-time, fixed-term

Location: Helsinki

Application deadline: 29/08/2019

Published: 16/08/2019

Fund Administration Trainee Back Office tiimiin Helsingissä

Haluatko kartuttaa osaamistasi konsernin taloushallinnon ja pääomasijoitusrahastojen hallinnoinnin tehtävissä menestyksekkäässä asiantuntijaorganisaatiossa? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla juuri meille oikea henkilö!

Mitä tarjoamme sinulle?

Me CapManilla olemme nälkäisiä mutta nöyriä, ja osaamme keittää itse kahvimme. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa pääomasijoittamisen maailmaan ja oppia pörssiyhtiön toiminnoista. Pääset työskentelemään Helsingin ydinkeskustassa osana organisaatiota, jonka kulttuuria leimaavat rautainen ammattitaito, kunnianhimo ja samalla välitön mutkattomuus. CapMaanina saat käyttöösi myös kattavat ja monipuoliset henkilöstöetumme ja joustavat työajat sekä tueksesi intohimoisen ja kannustavan työyhteisön.

Traineena pääset työskentelemään CapMan-konsernin taloushallinnon ja rahastojen back officen tehtävissä. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat pääoma- ja kiinteistösijoitusrahastojen raportointiin osallistuminen sekä sijoituskohteisiin ja rahastoihin liittyvän datan hallinnointi ja käsittely. Osallistut myös maksuliikenteen hoitamiseen sekä riskienhallinnan, konsernilaskennan ja rahastojen hallinnoinnin muihin tukitehtäviin. Olet osa kahdeksanhenkistä Back Office & Monitoring-tiimiä ja raportoit Back Office & Monitoring Directorille. Olet myös jatkuvasti yhteydessä CapManin sijoitustiimeihin Pohjoismaissa ja Venäjällä sekä yhteistyökumppaneihin Luxemburgissa ja Guernseyllä.

Mitä toivomme sinulta?

Olet kauppatieteiden tai muun vastaavan ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelija ja olet todennäköisesti painottanut opinnoissasi rahoitusta tai laskentatoimea.Sinulla on aiempaa työkokemusta ja opinnoissa olet pärjännyt hyvin. Hallitset erinomaisesti MS Office -ohjelmat, erityisesti Excelin.

Tehtävissä tarvitset numerotarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Kaikki rahastojen toimintaan liittyvä materiaali on englanninkielistä, mutta toimistolla puhumme myös suomea. Toimit nopeasti, tehokkaasti ja hymysi säilyttäen myös paineen alla. Sinulla on reipas asenne ja aito kiinnostus taloushallintoon ja sijoitustoimintaan.

Meille tärkeintä on, että olet valmis tarttumaan rohkeasti haasteisiin ja palat halusta näyttää taitosi. Toivoisimme sinun voivan aloittaa kanssamme pikimmiten. Tehtävä on määräaikainen elokuuhun 2020 saakka ja työaika joustava, kuitenkin vähintään 12h/ viikko.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa kotisivujemme kautta osoitteessa https://www.capman.com/fi/company/careers/ 29.8. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja voi kysyä Back Office & Monitoring Director Jussi Paroselta, p. 050 5354 878, mieluiten 20. tai 23.8. klo 9-10 välisenä aikana.

Back office trainee