Evli Pankin Trainee-ohjelma syksy 2020

Job title: Trainee

Company: Evli Pankki

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 09/08/2020

Published: 14/07/2020

Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Pääaineenasi on rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous. Haluatko saada arvokasta työkokemusta Corporate Finance -analyytikon tai vastuullinen sijoittamisen analyytikon tehtävästä syksyllä 2020? Tarjoamme 7.9.2020 – 27.11.2020 harjoittelupaikan kahdelle harjoittelijalle, joista toinen työskentelee Corporate Finance -yksikössä ja toinen Varainhoidossa vastuullisen sijoittamisen tiimissä. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä. 

Corporate Finance -analyytikkoharjoittelija

Evlin Corporate Finance –tiimi toimii neuvonantajana yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä, kuten listautumisissa ja osakeanneissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi pääomasijoittajat sekä listatut ja listaamattomat yritykset ja näiden yhtiöiden ylin johto, hallitus ja omistajat. Helsingin ja Tukholman toimistojemme 20 Corporate Finance –ammattilaista tekevät tiivistä yhteistyötä yhtenä pohjoismaisena tiiminä.

Tehtävä

Harjoittelijana osallistut toimiala- ja yhtiöanalyysien tekoon, tuotat projekteissa tarvittavaa esitysmateriaalia ja osallistut arvonmääritysprosesseihin yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen. Ihmisenä olet energinen, oppimiskykyinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Lisäksi odotamme sinulta:

 • Aitoa kiinnostusta sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista
 • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja
 • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta
 • Erinomaista englannin kielen kirjallista taitoa ja suomen kielen taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi).

Tarjoamme

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi
 • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen. 

Haku ja rekrytointiprosessi

 • Lähetä CV, opintorekisteri ja vastaa kysymyksiin hakulomakkeessa viimeistään 9.8.2020 täältä: https://bit.ly/3j1VgHW
 • Hakemuksen käsittely alkaa hakuajan päätyttyä
 • Jatkoon päässeet vastaavat videokysymyksiin, jonka jälkeen valitut kutsustaan haastatteluun (12.8-19.8.2020 välisenä aikana)
 • Arvioinnit ja mahdolliset referenssisoitot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Olli Kangasniemi, p. +358 40 579 6210 olli.kangasniemi@evli.com 4.-7.8.2020 välisenä aikana. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR asiantuntija Alexandra Andersin p. +358 405022234 alexandra.andersin@evli.com 3.-7.8.2020 välisenä aikana.

Vastuullisen sijoittamisen analyytikkoharjoittelija

Evlissä vastuullisuustekijöiden huomioon ottaminen on systemaattinen osa salkunhoitoa. Vastuullisen sijoittamisen tiimi kehittää Evlin vastuullisen sijoittamisen toimintatapoja ja tekee tiiviisti yhteistyötä salkunhoitajien kanssa. Vastaamme myös Evlin yhtiöihin kohdistuvasta vaikuttamisesta ja vastuullisuusraporttien sekä -analyysien tuottamisesta.

Tehtävä

Harjoittelijana analysoit sijoituskohteita vastuullisuuden näkökulmasta ja tuotat raportteja sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön. Autat vastuullisen sijoittamisen tiimiä vastuullisuuteen liittyvässä raportoinnissa sekä teet analyysiin liittyviä taustaselvityksiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, ymmärrystä rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista sekä ennen kaikkea kiinnostusta vastuulliseen sijoittamiseen. Lisäksi odotamme sinulta:

 • Analyyttistä ajattelua ja luovuutta
 • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja, ohjelmointitaidot lasketaan eduksi
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta
 • Erinomaista englannin kielen kirjallista taitoa ja suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  

Tarjoamme

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi
 • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen. 

Haku ja rekrytointiprosessi

 • Lähetä CV, opintorekisteri ja vastaa kysymyksiin hakulomakkeessa viimeistään 9.8.2020 täältä: https://bit.ly/3fvmJ2o
 • Hakemuksen käsittely alkaa hakuajan päätyttyä
 • Jatkoon päässeet vastaavat videokysymyksiin, jonka jälkeen valitut kutsustaan haastatteluun (12.8-19.8.2020 välisenä aikana)
 • Arvioinnit ja mahdolliset referenssisoitot

Lisätietoa tehtävästä antaa Evlin vastuullisuusjohtaja Outi Helenius, p. +358 40 720 6859 3.-7.8.2020 välisenä aikana. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR asiantuntija Alexandra Andersin p. +358 405022234 alexandra.andersin@evli.com 3.-7.8.2020 välisenä aikana.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa!
Lue lisää Evlin Trainee -ohjelmasta: https://www.evli.com/konserni/ura-evlissa/trainee-ohjelmaEvli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evli on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2020 henkilöstötutkimuksessaan. Evli on yksi suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Tämän tunnustuksen saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin päässeet niistä sadoista suomalaisista organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Evlin hallinnoitavana on 12,9 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 6/2020). Evli-konsernin oma pääoma on 72,7 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,3 prosenttia (30.6.2020). Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

*KANTAR SIFO Prospera External Asset Management Finland 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ja SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2015, 2016, 2017, 2018.