Evli Pankin Trainee-ohjelma, kesä 2019

Job title: Trainee

Company: Evli Bank

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 27/01/2019

Published: 03/01/2019

Haluatko saada arvokasta ja laaja-alaista työkokemusta investointipankkialan asiantuntijatehtävistä? Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä pääliiketoimintojen 2-3 eri asiantuntijatehtävässä kuten esimerkiksi salkunhoitajan, analyytikon, meklarin ja myynnin tukitehtävässä.

Oletko Evlin seuraava trainee?

Etsimme sinua, joka olet vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla. Pääaineenasi on rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous. Osassa tehtävistä edellytämme, että rahoitus on ollut vähintään sivuaineena. Lisäksi arvostamme erinomaisia tietoteknisiä taitoja ja hyvää opintomenestystä.  Monessa tehtävässä erinomainen kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on välttämätön. Lisäksi odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta sijoittamiseen ja rahoitusmarkkinoihin
  • Analyyttistä ajattelua ja luovuutta
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Jatkuvan kehittymisen asennetta ja positiivista sekä oma-aloitteista asennetta.

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Kiinnitämme suurta huomiota ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä. Harjoitteluajalta 3.6.-30.8.2018 maksetaan palkkaa.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa. Lähetä hakemus, CV ja opintorekisteriote 27.1.2019 mennessä tästä.

Jos sinulla on kysymyksiä Trainee-ohjelmasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä: HR-tiimi, Anne Juvonen, p. (09) 4766 9238, Marita Huuskonen, p. (09) 4766 9570, hr@evli.com. Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja Evlistä työnantajana tästä.