Evli Pankin 2019 Trainee-ohjelma

Job title: Trainee

Company: Evli Bank

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 21/11/2018

Published: 30/10/2018

Evli Pankin Trainee-ohjelmat nuorille kyvyille

Evli Pankin Trainee-ohjelmia on toteutettu Evlissä jo vuodesta 2008. Olemme tarjonneet vuosittain 3-5 vastavalmistuneelle tai korkeakouluopiskelujen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle harjoittelupaikan, jossa hän pääsee sijoitusalan huippujen ohjauksessa työskentelemään eri asiantuntijatehtävissä. Vuoden 2019 Trainee-ohjelmia on tarjolla kesän lisäksi myös keväällä ja syksyllä Evlin Helsingin toimipaikassa.

Trainee-ohjelmien tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata joukkoomme yksi tai useampi motivoitunut tulevaisuuden huippuosaaja joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Trainee-ohjelmat keväällä 2019

Kevään Trainee-ohjelma tarjoaa harjoittelupaikan kahdelle vastavalmistuneelle tai korkeakouluopintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle. Harjoittelu sisältää sijoitusanalyytikon tai Corporate Finance -analyytikon tehtäviä. Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa. Hakuaika molempiin tehtäviin on 21.11.2018 asti.

Haku sijoitusanalyytikkoharjoittelijan tehtävään aukeaa tästä.

Haku Corporate Finance -analyytikkoharjoittelijan tehtävään aukeaa tästä.

Lisätietoa Evlin Trainee-ohjelmista (kevät, kesä, syksy) 2019 löytyy Ura Evlissä -sivulta.