List view Calendar view

Loading Events
  • This event has passed.

Yritysvierailu Mehiläiselle

7.11.2018 | 17:00

Oletko miettinyt, miten Suomen hoivaliiketoiminta on kehittynyt, mikä on ollut yksityisten rooli siinä? Miltä hoiva tulee näyttämään sote -myllerryksen jälkeen ja ikäihmisten määrän kasvaessa kiihtyvään tahtiin? Miltä näyttää tekeminen yhdessä Suomen jyrkimmällä kulmakertoimella kasvavista toimialoista? Miksi hoiva-alan tunteminen on kaupallisen alan opiskelijoille erityisen tärkeää?

Suomen sote-sektorin edelläkävijä Mehiläinen kutsuu rahoituksen, laskentatoimen ja tuotantotalouden opiskelijat excursiolle 7.11. klo 17 alkaen Mehiläisen toimistolle Paciuksenkatu 27:ään. Laajasti erilaisia terveys- ja sosiaalipalveluja tuottava Mehiläinen valottaa illan aikana hoivatoimialan kehitystä täysin julkisesti tuotetusta palvelusta nykyään laajalti yksityisesti tuotettuun palveluun, jossa laatukehitys on ottanut isoja harppauksia. Toimiala on isossa murroksessa ja pääset illan aikana sparrailemaan johdon kanssa näkemyksiä siitä, miltä hoiva tulee tulevaisuudessa näyttämään. Ilta alkaa liiketoimintajohdon katsauksella toimialaan ja sen kehitykseen, jonka pohjalta tehdään case-harjoitus, joka käydään avoimella keskustelulla läpi kaikkien ryhmien kesken. Case-presentaation sijaan ideana on käydä keskustelua eri ryhmien näkemyksistä ja luoda uusia innovatiivisia ajatuksia toimialan tulevaisuudesta. Avoimen keskustelun lisäksi tarjolla ruokaa ja kynnelle kykenevät voivat varustautua jatkamaan iltaa pidemmälle poikkitieteellisesti ja rennoissa merkeissä.

Toivomme sinun kuvailevan muutamalla lauseella motivaatiotasi osallistua, jotta saamme taattua illan aikana hyvät keskustelut.

Ilmoittaudu iltaan mukaan täältä.

Events