List view Calendar view

Loading Events
  • This event has passed.

Real Deal by BearingPoint

18.10.2018 | 16:00 - 21:00

Real Deal

Aika: 18.10.2018 klo 16:00 – 21:00

Paikka: Bulevardi 6 A, 7. kerros

BearingPoint kutsuu sinut Real Dealiin, hauskaan ja haastavaan iltaan, jossa pääset näkemään ja kokemaan minkälaista on työskennellä konsulttina BearingPointilla. Tapahtumassa kuulet lisää yrityksestämme, tarjoamistamme uramahdollisuuksista ja konsulttiemme kokemuksista BearingPointilla. Lisäksi pääset kokemaan, minkälaista asiakastyö konsulttina todella on ratkaistessasi casea yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Case-tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden analysoida ja ratkoa urheilu- ja ulkoilutarvikkeiden jälleenmyyntiin liittyviä liiketoiminnan ongelmia. Saat mahdollisuuden esitellä ryhmässä kehitetyn ratkaisunne asiantuntijoillemme – ja luonnollisesti saada työstänne arvokasta ja henkilökohtaista palautetta. Casen ratkonnan jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua paremmin BearingPointiin sekä konsultteihimme rennon seurustelun ja drinkkien parissa.

Hakuaika kesän 2019 harjoittelupaikkoihimme alkaa torstaina 18.10.2018. Illan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua rekrytoinneista vastaavaan HR-henkilöstöömme sekä kysellä heiltä lisätietoa uramahdollisuuksistamme.

Tapahtuma on avoin kaikille opiskelijoille, mutta paikkoja on tarjolla vain rajattu määrä. Mikäli ilta kanssamme ja ura liikkeenjohdon konsultoinnissa kiinnostaa sinua, varaa oma paikkasi etukäteen täyttämällä hakemus täällä maanantaihin 1.10. mennessä.

Valitut osallistujat saavat perjantaina 5.10. vahvistuksen osallistumisesta sekä illan tarkemman aikataulun.

Odotamme innolla, että pääsemme viettämään iltaa kanssasi!

www.bearingpoint.com

Tutustu meihin: https://www.youtube.com/watch?v=1K7RffkNdfc&t

Real Deal juliste

Events