Deloitte Trainee

Job title: Trainee

Company: Deloitte

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 22/01/2020

Published: 09/01/2020

Haluatko päästä kehittymään oman alasi ammattilaiseksi työskentelemällä yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatiosta? Haemme joukkoomme nyt useita uusia kykyjä eri tehtäviin! Trainee-jaksomme ovat palkallisia ja kestävät yleensä 3-6 kuukautta.

Traineena olet arvokas osa tiimiä ja pääset tutustumaan asiakkaidemme liiketoimintaan monipuolisten tehtävien kautta. Trainee-jaksosi aikana coachisi tukee sinua ja auttaa sinua kasvattamaan oman alasi osaamista ja ottamaan lisävastuuta kokemuksesi karttuessa. Moni Trainee jatkaa meillä myös Trainee-jaksonsa tai opintojensa päätyttyä.

Kiinnostaisiko sinua joku seuraavista tehtävistä?

 

Kerro meille itsestäsi! Täytä hakemus nettisivuillamme ja liitä mukaan hakemuskirje, ansioluettelo sekä opintosuoritusote. Suurin osa haastatteluista pidetään torstaina 30.1.2020 – haastattelupäivämäärät on kerrottu jo valmiiksi hakuilmoituksissa.

Lue lisää Trainee-paikoistamme: www.deloitte.com/fi/traineehaku

Tule kuulemaan meistä lisää ja saamaan vinkit hakemiseen ”Sinustako Deloitte Trainee?” -illassa torstaina 16.1. klo 17:00-19:30. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://my.surveypal.com/Deloitte-Trainee-ilta-16.1.2020

Deloitte Trainee newsletter