Corporate Finance -analyytikkoharjoittelija

Job title: Corporate Finance -analyytikkoharjoittelija

Company: Evli

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 08/11/2020

Published: 14/10/2020

Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Onko pääaineenasi rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous? Haluatko saada arvokasta työkokemusta Corporate Finance -analyytikon tehtävistä?

Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-31.5.2021 Corporate Finance -tiimissä, Helsingin toimipaikassamme. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisia uusia näkökulmia työhön sekä kehittää omaa ammattitaitoaan. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Tiimi
Evlin Corporate Finance –tiimi toimii neuvonantajana yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä, kuten listautumisissa ja osakeanneissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi pääomasijoittajat sekä listatut ja listaamattomat yritykset ja näiden yhtiöiden ylin johto, hallitus ja omistajat. Helsingin ja Tukholman toimistojemme 20 Corporate Finance –ammattilaista tekevät tiivistä yhteistyötä yhtenä pohjoismaisena tiiminä.

Tehtävä
Harjoittelijana osallistut toimiala- ja yhtiöanalyysien tekoon, tuotat projekteissa tarvittavaa esitysmateriaalia ja osallistut arvonmääritysprosesseihin yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen. Ihmisenä olet energinen, oppimiskykyinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Lisäksi odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta sijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista
  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta
  • Suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi).

Tarjoamme 

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja lisätä osaamista
  • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen.

Haku ja rekrytointiprosessi

  • Lähetä CV, opintorekisteri sekä vastaukset hakulomakkeen kysymyksiin viimeistään 8.11.2020
  • Hakemusten käsittely alkaa hakuajan päätyttyä
  • Jatkoon päässeet hakijat vastaavat videokysymyksiin, joiden pohjalta edelleen valitut kutsutaan marras-joulukuun vaihteessa käytäviin haastatteluihin.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa!

Linkki ilmoitukseen: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1706/job?site=9&lang=FI&validator=1a2fa8911e85e0ee7dbb1fd21564eb87&job_id=p25

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Olli Kangasniemi, p. +358 40 579 6210 olli.kangasniemi@evli.com. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Anne Juvonen p. +358 40 574 7674 anne.juvonen@evli.com.

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evli on yksi suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Tämän tunnustuksen saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin päässeet niistä sadoista suomalaisista organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Evlin hallinnoitavana on 12,9 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 6/2020). Evli-konsernin oma pääoma on 72,7 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,3 prosenttia (30.6.2020). Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

CF analyytikko