Controller

Job title: Controller

Company: Ylva

Contract type: Full-time

Location: Helsinki

Application deadline: 30/09/2019

Published: 20/09/2019

Ylvassa liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Olemme olleet osa Helsingin kaupunkikuvaa jo 150 vuotta ja teemme liiketoimintaa katsomalla pitkälle tulevaisuuteen. Meille tuloksellisuus tarkoittaa kestäviä päätöksiä, joiden avulla olemme osa kaupunkia ja yhteiskuntaa myös seuraavat 150 vuotta.

Haemme Controlleria nopeasti kehittyvään Ylvaan

Mitä työsi pitää sisällään

Sinulla on ensisijaisesti vastuullasi MaRa-liiketoiminnan (UniCafe ja Both Helsinki) taloushallinto. Työhön kuuluu kirjanpitoa sekä säännöllistä raportointia ja ennusteiden laatimista. Koordinoit myös yksittäisten ravintoloiden tulosseurantaa ja tavoitteiden asettamista. Oleellista roolissasi on tukea johtoa tulkitsemalla ja analysoimalla talouslukuja tavoilla, joilla voidaan viedä liiketoimintaa eteenpäin. Samalla olet myös mukana yhteistyössä muun taloustiimin kanssa Ylvan konsernin talouspalveluissa ja osallistut taloudellisen raportoinnin sekä prosessien kehittämiseen. Kun olet päässyt tutuksi Ylvan toimintojen kanssa, on tulevaisuudessa tarjolla myös laajentuvaa vastuuta.

Olet etsimämme henkilö, jos

ymmärrät miten yrityksen tuloslaskelma ja tase kokonaisuudessaan toimii olet itsenäinen, aloitteellinen ja tuot rohkeasti havaintosi esiin et pelkää rutiineja, mutta pystyt myös kiireessä pallottelemaan useita tehtäviä samalla hahmottaen laajempia kokonaisuuksia sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus sekä jo käytännön kosketuspintaa taloushallinnosta voit olla hiljattain valmistunut, valmistumassa tai omata muutaman vuoden työkokemuksen, mutta kaipaat uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle paikan Helsingin ydinkeskustassa arvojohdetussa konsernissa, jolla on tavoitteena olla rohkea suunnannäyttäjä toimialoillaan ja jossa vastuullisuus ja tuloshakuinen liiketoiminta eivät ole ristiriidassa.

Tyypillisesti ihmiset ovat viihtyneet Ylvassa pitkään ja haluammekin tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin osaamisen karttuessa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 30.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@ylva.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Eemeli Lehto 20.9. klo 9 -11 ja 23.9. klo 15 -17, puhelin 050 324 5919.

Lue lisää Ylvasta sivuiltamme osoitteesta www.ylva.fi

Controller_Ylva