Analyytikkoharjoittelija syksylle 2020

Job title: Analyytikkoharjoittelija

Company: Bocap

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 01/03/2020

Published: 03/02/2020

Oletko kiinnostunut pääomasijoitusalasta? Sytytkö PK-yritysten kasvusta? Onko Excel-osaamisesi huippuluokkaa? Saatat olla etsimämme tähtianalyytikko!

Bocap hakee joukkoonsa analyytikkoharjoittelijaa syksylle 2020. Olet rahoituksen opiskelija ja sinulla on vähintään kolmen vuoden opinnot takana, jotta perusteet ovat hanskassa.

Olemme Suomen ensimmäinen vähemmistösijoituksia tekevä pääomasijoitusrahasto, ja Bocapilla yrittäjähenkisyys on aikaansaamisen lähde. Työ on kaikkea muuta kuin helppoa, joten pääset varmasti oppimaan ja kehittymään analyytikkona. Bocapilla pääset suoraan suomalaisen pääomasijoituskentän kovaan ytimeen ja tulet näkemään, mistä suomalaisten PK-yritysten kasvu kumpuaa.

Työtehtäviisi kuuluu:
– Kohdeyhtiöiden analysoimista yhdessä sijoituspäälliköiden kanssa
– Toimiala- ja markkinaselvitysten laadintaa
– Rahastoraportointia sijoittajille
– Viranomaisraportointia
– Hallinnollisten ja muiden asioiden hoitoa tarpeen mukaan

Jotta saat harjoittelusta kaiken irti, odotamme sinulta:
– Rahoituksen yliopisto-opintoja (vähintään 3v)
– Tarkkaavaisuutta ja analyyttistä ajattelua
– Hyvää Office-osaamista (erityisesti Excel)
– Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa
– Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Harjoittelu on palkallinen ja harjoittelijalle tarjotaan lounas- ja liikuntaetu. Harjoittelu alkaa elokuussa 2020 ja kestää puoli vuotta. Toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Aleksanterinkadulla.

Pyydämme lähettämään CV:n, lyhyen hakemuksen sekä opintosuoritusotteen osoitteeseen rekry@bocap.fi 1.3.2020 mennessä. Lisätietoja: Angelo Moita, 044 2319370 tai angelo@bocap.fi.

Bocap on vuonna 2012 perustettu suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sijoittava riippumaton pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi useita pääomasijoitusrahastoja. Bocap on suomalaisen pääomasijoittamisen edelläkävijä, joka sijoittaessaan toimii aktiivisena vähemmistöosakkaana yrittäjävetoisissa ja voimakkaasti kasvavissa vakiintuneissa ja kannattavissa suomalaisissa PK-yrityksissä. Bocapin taustarahoittajina on suomalaisia institutionaalisia sijoittajia, kuten henki- ja eläkevakuutusyhtiöitä, säätiöitä ja eläkekassoja sekä suomalaisia yrittäjiä sijoitusyhtiöidensä kautta.

Bocap_harjoittelijarekry_syksy2020