Analyytikkoharjoittelija salkunhoitoon

Job title: Analyytikkoharjoittelija salkunhoitoon

Company: Evli

Contract type: Internship

Location: Helsinki

Application deadline: 08/11/2020

Published: 14/10/2020

Oletko vastavalmistunut tai korkeakouluopintojesi loppusuoralla? Onko pääaineenasi rahoitus, kansantaloustiede, laskentatoimi, matematiikka tai tuotantotalous? Haluatko saada arvokasta työkokemusta analyytikon tehtävästä salkunhoitotiimissä?

Tarjoamme harjoittelupaikan 1.2.-30.4.2021 Pohjoismaisten osakkeiden salkunhoitotiimiin, Helsingin toimipaikassamme. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.

Trainee-ohjelman tavoitteena on löytää Evlille innokkaita opiskelijoita, jotka voivat tuoda innovatiivisia uusia näkökulmia työhön sekä kehittää omaa ammattitaitoaan. Kiinnitämme suurta huomiota henkilökohtaisiin ominaisuuksiin ja taitoihin, sillä tavoitteenamme on palkata motivoituneita tulevaisuuden huippuosaajia joko heti ohjelman jälkeen tai myöhemmin opintojen päätyttyä.

Tiimi
Pohjoismaiset osakkeet -tiimi hallinnoi aktiivisia osakerahastoja, jotka sijoittavat Suomen ja Ruotsin osakemarkkinoille.

Tehtävä
Analyytikkoharjoittelijana toimit kahden hengen tiimissä ja olet osa isompaa salkunhoitotiimiä. Tehtävänäsi on analysoida kohdemarkkinoiden yhtiöitä, tuottaa temaattista analyysiä eri toimialoista, kehittää systemaattisen osakeseulonnan järjestelmiä sekä osallistua sijoitusideoiden laatimiseen osana salkunhoitotiimiä. Lisäksi osallistut asiakasmateriaalien tuottamiseen sekä avustat salkunhoitajaa hänen päivittäisessä työssään. Odotamme sinun olevan työtavaltasi analyyttinen, aloitekykyinen ja järjestelmällinen. Lisäksi odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta osakesijoittamisesta ja rahoitusmarkkinoista
  • Erinomaisia tietoteknisiä taitoja
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Positiivista ja oma-aloitteista sekä jatkuvan kehittymisen asennetta
  • Suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi).

Tarjoamme

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi
  • Harjoittelupaikan kokeneessa ja asiantuntevassa tiimissä sekä tukea oppimiseen ja onnistumiseen.

Haku ja rekrytointiprosessi

  • Lähetä CV, opintorekisteri sekä vastaukset hakulomakkeen kysymyksiin viimeistään 8.11.2020
  • Hakemusten käsittely alkaa hakuajan päätyttyä
  • Jatkoon päässeet hakijat vastaavat videokysymyksiin, joiden pohjalta edelleen valitut kutsutaan marras-joulukuussa käytäviin haastatteluihin.

Tartu tilaisuuteen, hanki kokemusta ja luo tulevaisuuttasi huippuammattilaisten kanssa!

Linkki ilmoitukseen: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1706/job?site=9&lang=FI&validator=1a2fa8911e85e0ee7dbb1fd21564eb87&job_id=p26

Lisätietoja tehtävästä antaa analyytikko Ville Tiainen, p. +358 44 596 3732, ville.tiainen@evli.com. Lisätietoa Trainee-ohjelmasta tai rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Anne Juvonen p. +358 40 574 7674,  anne.juvonen@evli.com.

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*. 

Evli on yksi suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Tämän tunnustuksen saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin päässeet niistä sadoista suomalaisista organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Evli on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Evlin hallinnoitavana on 12,9 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 6/2020). Evli-konsernin oma pääoma on 71,8 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,3 prosenttia (30.6.2020). Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Salkunhoito analyytikkko