Analyytikko

Job title: Analyytikko

Company: Hartwall Capital

Contract type: Part-time

Location: Helsinki

Application deadline: 14/02/2020

Published: 28/01/2020

Hartwall Capitalin sijoitustiimi etsii analyytikkoa keväälle ja syksylle 2020

Sinulla on 1–2 vuotta korkeakouluopintoja jäljellä ja opiskelet pääaineena rahoitusta, kansantaloutta tai tuotantotaloutta. Sinulla on kiitettävä akateeminen tausta, aito kiinnostus sijoitustoimintaa kohtaan ja vahvat analyyttiset kyvyt. Hallitset sujuvasti suomen kielen ja ymmärrät ruotsia. Aikaisempi konsultti- tai investointipankkikokemus katsotaan eduksi.

Osa-aikaisena analyytikkona Hartwall Capitalilla sinulla on mahdollisuus osallistua sijoitustoimintaan sekä päivittäiseen analyysityöhön. Työskentelet yhdessä sijoitustiimin kanssa, jonka ohella kykenet ottamaan myös itsenäistä vastuuta erilaisista sijoitustoimintaan liittyvistä analyysiprojekteista.

Etsimme osa-aikaista analyytikkoa töihin sekä maaliskuusta 2020 että elokuusta 2020 alkaen. Työajat ovat joustavat, mutta kuitenkin vähintään 20 tuntia viikossa.

Hartwall Capital on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tavoittelee kestävää arvonkehitystä aktiivisen omistajuuden kautta. Hartwall Capital sijoittaa pörssinoteerattuihin ja noteeraamattomiin yhtiöihin. Suurimpiin sijoituksiin kuuluvat omistukset yhtiöissä Konecranes, Terveystalo, Remeo ja LeaseGreen.

Hakuohjeet

Pyydämme lähettämään hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi sähköpostitse Karen Granvikille osoitteeseen karen.granvik@hartwallcapital.fi viimeistään 14.2.2020. Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Alexander Tallberg, puh. (09) 6818 5612 tai alexander.tallberg@hartwallcapital.fi.

20200128 HC – Job ad – FIN