Analyytikko

Job title: Analyst

Company: Advium Corporate Finance

Contract type: Full-time

Location: Helsinki

Application deadline: 04/10/2019

Published: 19/09/2019

Advium Corporate Finance Oy on suomalainen investointipankki, joka tarjoaa taloudellista neuvonantoa suurissa kiinteistötransaktioissa ja yritysjärjestelyissä. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme työskentelee 15 ammattilaista. Advium on historiansa aikana toiminut neuvonantajana yli 180 toteutuneessa transaktiossa, joiden yhteenlaskettu on noin 14 miljardia euroa. Advium on perustettu vuonna 2000 ja on osa listattua eQ-konsernia.

Kiinteistötransaktiomarkkinan jatkuessa aktiivisena Adviumin kiinteistötiimi etsii nyt kokoaikaista analyytikkoa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa suomalaiset ja kansainväliset kiinteistösijoittajat, kiinteistörahastot, suuret pörssiyhtiöt sekä rakennusyhtiöt. Olemme markkinoiden johtava neuvonantaja suurissa kiinteistöjärjestelyissä ja historiamme aikana toteutuneiden kiinteistötransaktioiden kokonaisvolyymi ylittää 9 miljardia euroa.

Analyytikon tehtävässä pääset näkemään laaja-alaisesti kiinteistösijoittamisen eri osa-alueita. Analyytikkona tuotat esityksiä, laadit myyntimateriaaleja, analysoit taloudellista informaatiota, teet erilaisia arvonmäärityksiä ja toimit toimeksiannon eri vaiheissa aktiivisena tiimin jäsenenä sekä osallistut asiakastapaamisiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa kiinteistösijoitusmaailman ammattilaiseksi motivoituneessa ja aktiivisessa tiimissä. Sinun ei välttämättä tarvitse omata aiempaa kokemusta alalta, vaan tärkeintä on motivaatio ja kyky oppia nopeasti. Pidät kirjallisen materiaalin tuottamisesta ja omaat erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi – myös muu kielitaito on hyödyksi.

Mitä etsimme:

  • Olet vastavalmistunut KTM, DI tai sinulla on 1-2 vuoden työkokemus
  • Olet motivoitunut, ahkera ja halukas oppimaan uutta
  • Olet analyyttinen ja tottunut käyttämään PowerPointia ja Exceliä
  • Olet taitava kommunikoija niin suomeksi kuin englanniksi

Mitä Advium voi tarjota:

  • Mahdollisuus tulla osaksi yhtä Suomen merkittävimmistä investointipankeista
  • Näköalapaikka kansainväliseen Suomen kiinteistösijoitusmarkkinaan
  • Työskentelet asiakasprojekteissa heti alusta lähtien
  • Kilpailukykyinen kompensaatio

Miten hakea:

Lähetä hakemus, CV ja opintosuoritusote osoitteeseen anniina.kouki@advium.fi. Hakemukset tulee lähettää 4.10.2019 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Lauri Tiensuu, +358 40 521 5929, lauri.tiensuu@advium.fi
Petteri Kokko, +358 40 822 2580, petteri.kokko@advium.fi

Advium etsii analyytikkoa kiinteistötiimiinsä_9_2019