Analyytikko

Job title: Analyytikko

Company: ProMan

Contract type: Full-time

Location: Helsinki

Application deadline: 21/10/2018

Published: 09/10/2018

ProMan on yrityskauppoihin ja corporate finance -palveluiden tarjoamiseen erikoistunut yritys. ProMan toteuttaa yritysmyyntejä ja -ostoja ja toimii neuvonantajana yrityskauppaan liittyvissä kysymyksissä. ProMan toimii kansainvälisesti ja on osa maailmanlaajuista IMAP-yrityskauppaorganisaatiota.

ProMan etsii tiiviiseen tiimiinsä dynaamista ja oma-aloitteista analyytikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Analyytikkona työtehtäviisi kuuluu muun muassa hoitaa yrityskauppojen arvonmääritystä, kartoittaa ja analysoida ostajaehdokkaita, laatia markkinointi- ja myyntimateriaaleja sekä suorittaa LBO-mallinnusta. Lisäksi pääset osallistumaan potentiaalisten ostajien tarjousten analysointiin ja vertailuun sekä due diligence -prosessin järjestelyihin ja materiaalien keräämiseen. Tässä tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä yritysjärjestelyiden eri osapuolten ja kansainvälisen IMAP-organisaation kanssa.

Edellytämme sinulta:

– Hyvin suoritettuja, relevantteja korkeakouluopintoja (esim. rahoitus/tuotantotalous)
– Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä, vahvaa numeroiden lukutaitoa ja kykyä hahmottaa nopeasti olennaisia asiakokonaisuuksia
– Ymmärrystä yritysten tuloslaskelmista ja taseista sekä osaamista taloudellisen mallintamisen parista
– Aiempaa näyttöä analyyttisesta toiminnasta ja kvantitatiivisista analyyseistä (esim. työkokemuksen, harjoittelun tai opintoprojektien kautta)
– Erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsomme:

– Hyvät ruotsin kielen taidot
– Töiden tai opintojen kautta kerrytetyn kansainvälisen kokemuksen

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa yrityskauppaprosesseissa
– Näköalapaikan yritysjärjestelyiden maailmaan kansainvälisessä työympäristössä
– Tilaisuuden oppia ja kehittyä vastuullisten ja itsenäisten tehtävien myötä urallasi eteenpäin

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi viimeistään sunnuntaina 21.10. täällä: https://apply.atalent.fi/proman-oy-analyytikko-10-2018 . Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, keskiarvosi korkeakouluopinnoista sekä milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

ProManista voit lukea lisää alla olevan linkin takaa löytyvästä esitteestä ja osoitteessa www.proman.fi. Työtehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa ProManilta Mikko Sistonen (+358 50 593 7303) torstaina 18.10 klo 15-17. Hakuprosessista kertoo lisää aTalent Recruitingin Mia Simonen (+358 50 466 4639, mia.simonen@atalent.fi).

ProMan IMAP Finland 09_2018